CAMERATOEZICHT

Cameratoezicht

Onze ervaren beveiligers houden de controle over de veiligheid op de grond terwijl onze mobiele camera units een breed overzicht bieden van de locatie. Zo houdt u altijd de controle. Het 180 graden breedbeeld van de mobiele camera units geeft een ruim overzicht over het terrein. De units draaien volledig op zonne-energie en bezitten een energie opslag voor 3 weken. Zo bent u altijd verzekerd van 24/7 beveiliging. Wilt u de mobiele camera units toch verplaatsen? Dat is geen enkel probleem. Door de zelfstandige werking van de units op zonne-energie zijn deze niet afhankelijk van een stroomaansluiting. Verplaatsen gaat daarom snel en eenvoudig.

Beveiliging evenemententerrein
Houd het gehele terrein eenvoudig in de gaten met één druk op de knop. Door in te loggen op de mobiele camera units kunt u meekijken met de camera’s. Handig om het overzicht te bewaren of om snel te reageren op gevaar. Uiteraard staan ook onze meldkamers voor u klaar. De units staan direct in contact met onze meldkamers. Bij dreiging worden onze persoonlijke beveiligers ingeschakeld of de politie.

Veilig evenement
Onze beveiligers zijn ervaren in alle facetten op het gebied van beveiliging, maar zijn ook multi-inzetbaar voor uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan crowd-control, toegangscontrole, cameratoezicht, podium bewaking, VIP begeleiding of zelfs gastheer of gastvrouw. De diversiteit maakt uw evenement veilig zonder in te leveren op gezelligheid.

COMPLEET BEVEILIGING

Erkende Beveiligingsorganisatie
Erkende Horeca & Evenementenbeveiliging
Uitstraling van mensen en middelen
Open en eerlijke samenwerking
Oplossingsgericht
Altijd een stap extra
Niet alleen focus op manuren
Goede reputatie bij politie en gemeenten