EVENEMENTENBEVEILIGING

EVENEMENTENBEVEILIGING 

Evenementen beveiligen is voor Compleet Beveiliging: zichtbaar, maar toch op de achtergrond, daadkracht met een glimlach, ervaren en daardoor met een vriendelijke, respectvolle uitstraling. Zo verzorgen wij al jaren de beveiliging op zowel kleine als grote bekende evenementen en festivals. Wij coördineren voor u het gehele veiligheid aspect van een evenement of festival.

Wat kunnen wij voor betekenen op evenementen beveiliging:
Ons doel is de opdrachtgever te ontzorgen. Een uitgebreide werkbespreking in de week voorafgaande aan het evenement zorgt voor een goede voorbereiding die geen tijdsbelasting op de dag zelf vraagt. Een evaluatie in de week na afloop hoort bij onze service.

In de briefing worden de wensen van de organisator afgestemd. Alle beveiligingsmaatregelen, van camera’s, poortjes, bebording voor wegomleidingen inclusief verkeersregelaars, tot scanners en genoeg mankracht kan door ons geleverd worden. Dit kan eventueel aangevuld worden met onze event service. Het is aan de opdrachtgever welke hij ingezet wil hebben. Graag adviseren wij hierbij.

Naast evenementen beveiliging op allerlei gebieden denken wij graag mee over het crowd management. Want om grotere publieksstromen goed te laten verlopen, is meer nodig dan alleen beveiliging. Een plan, bebording, brandwachten, EHBO-ers en hostesses kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Zo kunnen u en uw gasten terugkijken op een plezierig en veilig evenement.

COMPLEET BEVEILIGING

Erkende Beveiligingsorganisatie
Erkende Horeca & Evenementenbeveiliging
Uitstraling van mensen en middelen
Open en eerlijke samenwerking
Oplossingsgericht
Altijd een stap extra
Niet alleen focus op manuren
Goede reputatie bij politie en gemeenten