HORECA BEVEILIGING

HORECABEVEILIGING

Professionele en kwalitatief goede horeca beveiliging die ervoor zorgt dat bezoekers zich welkom voelen, is waar Compleet Beveiliging voor staat. De eerste indruk is zeer bepalend. De manier van aanspreken bij de deur is van grote invloed op de beleving van het evenement door de bezoeker. En op het verloop van zijn of haar avond. Compleet Beveiliging weet dankzij zeer ruime ervaring welke benadering en manier van aanspreken per type publiek het beste is.

Compleet Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen met een nette uitstraling. Zij handelen uitsluitend de-escalerend en hebben steevast een klantvriendelijke instelling. Onze gastheren zijn de buffer tussen commerciële belangen en de politie of overige hulpdiensten. We streven ernaar zo vaak mogelijk dezelfde gastheren en gastvrouwen, als vast team, op hetzelfde project te plaatsen.

Waar realiseren wij onze horeca beveiliging

met name in de provincie Noord-Holland, verwelkomen onze medewerkers wekelijks op diverse locaties het publiek. Omdat onze medewerkers verspreid over de ze provincie woonachtig zijn, kunnen wij onze service ook optimaal aanbieden. professionele en kwalitatief goede horeca beveiliging die evoor zorgt dat bezoekers zich welkom voelen, is waar Compleet Beveiliging voor staat.

COMPLEET BEVEILIGING

Erkende Beveiligingsorganisatie
Erkende Horeca & Evenementenbeveiliging
Uitstraling van mensen en middelen
Open en eerlijke samenwerking
Oplossingsgericht
Altijd een stap extra
Niet alleen focus op manuren
Goede reputatie bij politie en gemeenten